Presunúť na hlavný obsah
Piatok, 26. Apríl 2024
Obnovená výučba v materskej škole a na prvom stupni základnej školy od 08. marca 2021

Obnovená výučba v materskej škole a na prvom stupni základnej školy od 08. marca 2021

Obec

Vážení rodičia,

v súlade s rozhodnutím ministra školstva bude od pondelka 8.3.2021 obnovená výučba v materskej škole a na prvom stupni základnej školy pre deti rodičov, ktorí musia pracovať z pracoviska. Do tejto kategórie nepatria len zamestnanci kritickej infraštruktúry ale aj rodičia, ktorí nemôžu prácu vykonávať z domu. Za tých istých podmienok bude v prevádzke aj školský klub detí.

Podmienky nástupu:

  • zákonný zástupca v pondelok ráno odovzdá pri nástupe dieťaťa/žiaka do MŠ/ZŠ vyplnené čestné vyhlásenie a preukáže sa negatívnym výsledkom testu nie starším ako 7 dní. Formulár čestného vyhlásenia si môžete stiahnuť v prílohe.
  • dieťa/žiak bude mať každý deň minimálne 2 čisté rúška (jedno na sebe a druhé rezervné (pre prípad znečistenia svojho používaného rúška).

Z dôvodu zabezpečenia organizácie vyučovania a stravy v ŠJ zákonný zástupca dieťaťa/žiaka najneskôr do 5.3.2021 do 8,00 hodiny oznámi triednej učiteľke (cez edupage, sms správou alebo emailom), či jeho dieťa nastúpi/nenastúpi na prezenčnú výučbu od 8.3.2021.

Zároveň upozorňujeme, že počas nadchádzajúceho víkendu sa v našej obci nebude realizovať testovanie antigénovými testami. Prosíme rodičov, aby využili možnosť testovania v najbližších MOM v okolitých obciach.